LOADING
Zo. 19 juli 2020 – 20:30 RESERVEER JE LINK 
Tony Roe (van Tin Men and the Telephone) presenteert:
19/07

GREATEST Online Interactive Performance

immersive multimedia performance that combines improvised music, visuals, and audience participation

LET OP: DIT CONCERT VINDT NIET IN SPLENDOR PLAATS - JE KAN ALLEEN ONLINE KIJKEN/LUISTEREN!

The GREATEST show - Global Relocation of Evolved Apes Towards Exoplanet Suitable for Terraformation - gaat over de nabije toekomst, wanneer de klimaatcrisis - tijdelijk onopgemerkt door het verlammende coronavirus - is geëscaleerd, en de tijd is aangebroken voor de mensheid om de aarde te verlaten. Een nieuwe, bijna bewoonbare planeet is ontdekt en de luisteraar bevindt zich aan boord van een ruimteschip, op weg naar een nieuw bestaan. Het enige probleem is dat de bestemming op dit moment nog te koud is voor menselijk leven. Gelukkig is er in de laatste 150 jaar veel ervaring op gedaan met het opwarmen van de aarde en er is dan ook het volste vertrouwen dat het met deze inzichten moet lukken om de planeet comfortabel warm te maken.

Still driving your non-electric car? Eating dairy or meat at every meal? Have you made the most of the COVID-19 bargains on flights to tropical holiday destinations? Then you are the perfect candidate for this special mission: heating up a brand-new planet! Tin Men welcome you to the GETAWAY SPACE AGENCY - Global Evacuation Transport Authority Way Ahead of You.

Met behulp van de app Tinmendo neemt het publiek actief deel aan het verhaal, door allerlei input te geven, te stemmen, ideeën aan te dragen en zelfs muziek te maken op de telefoons die door de band direct wordt gespeeld.
Rondom deze verhaallijn zijn diverse composities geschreven op basis van nieuwsfragmenten die gaan over klimaatverandering. Iconische speeches en interviews van bekende mensen zoals Greta Thunberg, David Attenborough en natuurlijk Donald Trump komen voorbij.

Tin Men and the Telephone
De laatste twee jaren heeft TMT gewerkt aan nieuw interactief programma waarbij het onderwerp van klimaatverandering centraal staat.
Op zoek naar een manier om dit uiterst complexe onderwerp in een muzikale performance met publieksparticipatie te verwerken, werkten ze samen met diverse theatermakers uit Engeland tijdens een zestal residenties. Het resultaat: the GREATEST show - Global Relocation of Evolved Apes Towards Exoplanet Suitable for Terraformation.
The GREATEST show is eind 2019 gelanceerd (première in Katowich, Polen) en was onder andere te zien in Berlijn (Music Most Wanted), Liverpool International Jazz Festival, Ottawa International Jazz Festival en Winterjazz NYC.

LET OP: DIT CONCERT VINDT NIET IN SPLENDOR PLAATS - HET IS EEN ONLINE PERFORMANCE!

Dit is de zoomlink:
https://us02web.zoom.us/j/82096125744?pwd=U3U3V3Fsci9hVTk2RmNvQXZGMjIrdz09

Het wachtwoord staat vermeld op je ticket. Dit zijn de instructies:
https://tinmenandthetelephone.com/how-to-prepare-for-a-show/

Tickets

Leden (gratis ticket) € 0.00
RESERVEER JE LINK