LOADING
Ma. 1 juni 2020 – 14:00 RESERVEER VOOR DE LOTING 
Splendor presenteert:
01/06

Splendor Estafette Middag (14-18u)

Splendor heropent op 1 juni (i.p.v. 20 mei)

Op maandag 1 juni 2020 organiseren we van tien uur 's ochtends tot tien uur 's avonds voor de allereerste keer het Splendor Estafette Festival: Een kleurrijke reeks van soloconcerten in onze zalen met een uitgekiend en vooral ook veilig routeplan door de zalen en het gebouw.

Erbij zijn?
Omdat we ons natuurlijk houden aan de richtlijnen van het RIVM kan er véél minder publiek in de zaal dan we gewend zijn. Alleen leden van Splendor hebben de mogelijkheid om kaarten te reserveren. Heel misschien zullen we dan nog moeten loten.

Loting
Rond 23 mei weten we hoeveel publiek er veilig naar binnen mag, op dat moment houden we, mocht dat nodig zijn, een loterij waarbij de kaarten eerlijk verdeeld worden onder de leden die gereserveerd hebben. Het is dus een kleine kans dat je wordt uitgeloot. (Mocht je deze keer worden uitgeloot, kom je bovenaan de lijst voor een kaartje voor de volgende Estafettedag.)

Live stream op 1 juni, maar ook op 20 mei
Als je achter het net vist bij de loting, of als niet in staat bent om te kunnen komen, bieden we je natuurlijk toch de mogelijkheid om iets mee te maken van deze bijzondere dag. Op 20 mei, de oorspronkelijke datum van de Estafette waarvoor ons geen vergunning werd verleend, zal er ook gemusiceerd worden in Splendor door Splendormusici. Alle leden ontvangen een link om dat die dag om 15:30 uur online mee te maken.

Reserveren
Je kunt hieronder dit dagdeel (14-18u) reserveren door op de gebruikelijke wijze in te loggen, later hoor je op welk tijdstip je precies verwacht wordt op 1 juni. Totale duur: ongeveer 30 minuten.

Samen reserveren?
Wil je een kaartje reserveren voor jezelf én een huisgenoot die ook Splendorlid is en wil je voorkomen dat de een wordt in- de ander wordt uitgeloot? Reserveer dan voor 2 als je lidmaatschap dat toelaat, of stuur anders even een mailtje naar leden@splendoramsterdam.com.

NB: Het Estafette Festival gaat natuurlijk niet door in deze vorm als het echt niet mag. Maar ook dan proberen we zeker een live programma te organiseren dat te zien zal zijn via ons Youtubekanaal: www.youtube.com/podiumsplendor

Vanwege het beperkte aantal beschikbare kaarten is deze dag alleen voor Splendorleden toegankelijk. Wil je lid worden? Klik dan hier!

Tickets

Leden (gratis ticket) € 0.00
RESERVEER VOOR DE LOTING