LOADING
Ma. 1 juni 2020 – 14:00
Splendor presenteert:
01/06

Splendor Estafette Middag (14-18u)

Splendor heropent op 1 juni (i.p.v. 20 mei)

Op maandag 1 juni 2020 organiseren we van twaalf uur 's ochtends tot tien uur 's avonds voor de allereerste keer het Splendor Estafette Festival: Een kleurrijke reeks van soloconcerten in onze zalen met een uitgekiend en vooral ook veilig routeplan door de zalen en het gebouw.

Erbij zijn?
Omdat we ons natuurlijk houden aan de richtlijnen van het RIVM kan er véél minder publiek in de zaal dan we gewend zijn. Alleen leden van Splendor hebben de mogelijkheid om kaarten te reserveren. Het kan nog steeds, er zijn nog enkele plekken in alle tijdsblokken!

Live stream op 1 juni
Als niet in staat bent om te kunnen komen, bieden we je natuurlijk toch de mogelijkheid om iets mee te maken van deze bijzondere dag. Alle leden ontvangen daarvoor een link.

Reserveren
Je kunt hieronder dit dagdeel (14-18u) reserveren door op de gebruikelijke wijze in te loggen, even later hoor je op welk tijdstip je precies verwacht wordt op 1 juni. Totale duur: ongeveer 30 minuten.

Samen reserveren?
Wil je een kaartje reserveren voor jezelf én een huisgenoot die ook Splendorlid is en wil je voorkomen dat de een wordt in- de ander wordt uitgeloot? Reserveer dan voor 2 als je lidmaatschap dat toelaat, of stuur anders even een mailtje naar leden@splendoramsterdam.com.

NB: Het Estafette Festival gaat natuurlijk niet door in deze vorm als het echt niet mag. Maar ook dan proberen we zeker een live programma te organiseren dat te zien zal zijn via ons Youtubekanaal: www.youtube.com/podiumsplendor

Vanwege het beperkte aantal beschikbare kaarten is deze dag alleen voor Splendorleden toegankelijk. Wil je lid worden? Klik dan hier!

Lees het artikel hierover in het Parool van 29 april.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!