LOADING
Zo. 24 januari 2021 – 18:00
Jörgen van Rijen
presenteert:
24/01

Dinner & Tango met Jörgen van Rijen & Kay Sleking

Eet, Drink, Dans, Luister via Zoom met je vrienden vanuit huis!

Wil je weer eens uit? Een concert? Lekker eten? En dat ook nog eens samen met vrienden? Dat kan nu! Een Argentijnse avond in Splendor en jij kunt daar bij zijn, in Zoom.

Het eten krijg je thuis bezorgd en tijdens de livestream laat chef Simon de Winter zien hoe je de voorbereide gerechten afmaakt. Jörgen van Rijen (trombone) en Kay Sleking (gitaar/bandoneon) spelen mooie tango’s tijdens het nuttigen van de gerechten. Het publiek wordt op een groot scherm geprojecteerd, dus je bent er echt bij!

De dinerbox met een vijfgangenmenu door Simon de Winter van Xiom Events wordt in groter Amsterdam op de dag zelf tussen 12 en 16 thuis afgeleverd (of af te halen bij afhaalpunt in Abcoude).

Jörgen van Rijen trombone
Kay Sleking gitaar/bandoneon
Simon de Winter chef kokDe digitale Splendor bar opent om 17 uur. Voorafgaand aan het concert met je vrienden in een aparte breakout room? Geen probleem! Laat ons weten uit wie de groep moet bestaan en wij regelen het.

Bestellen en meer info via www.thuispop.nl/kitchen
Het 5-gangen diner kost € 39,50 per persoon

Woon je te ver weg, of wil je niet mee eten, maar wel van het concert genieten? Speciaal voor Spendorleden is er een link om gratis naar de live stream te kijken, deze wordt daags voor het concert toegestuurd als je even aan meldt via leden@splendoramsterdam.com o.v.v. 'Tango zonder dinner'.

Ook lid worden?

Ruim 100 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!