LOADING
Wo. 29 september 2021 – 19:30
Stichting GRAP presenteert:
29/09

AMSTERDAMSE POPPRIJS

Eerste voorronde in Splendor: met Camille Blue, Jaro, tiigre, The Polyframes, Gooseking 3000 en Dani Antal

De Amsterdamse Popprijs is de bandcompetitie voor Amsterdamse bands in alle stijlen. In haar vierentwintigjarige bestaan is de 'Popprijs' een instituut geworden. Amsterdamse bands krijgen de kans om zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie. De voorrondes vinden plaats bij kleinere Amsterdamse podia, de halve finales bij Paradiso en de finale bij de Melkweg. Deze competitie geeft bands de kans te spelen op gerenommeerde podia in Amsterdam, daar waar je als beginnende band niet snel zal spelen. Voor vele deelnemers bleek de Popprijs bovendien een springplank naar een succesvolle carrière. Bekende winnaars zijn onder andere Ben Forte, WIES, TAPE TOY, Jagd, Sarah-Jane, The Great Communicators en Yori Swart.

De eerste voorronde vindt plaats op donderdag 23 september in Splendor! Hier strijden Camille Blue, Jaro, tiigre, The Polyframes, Gooseking 3000 en Dani Antal om een plek in de halve finale.

LET OP:
Om zoveel mogelijk publiek toe te laten, werken wij met de Coronatoegangsbewijzen. Dit wil zeggen dat het publiek, deelnemers en personeel een vaccinatie-, herstel- of negatief testbewijs moet laten zien. Bij de ingang laat je je QR-code zien via de CoronaCheck app, samen met een geldig identiteitsbewijs. Klik hier voor meer informatie.

Ticketverkoop via de organisatie van de Popprijs, klik hieronder:

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!