LOADING
Za. 9 oktober 2021 – 20:30
Splendor presenteert:
09/10

Splendor in de Waalse Kerk

Op bezoek bij de buren

Voor dit concert is een Coronatoegangsbewijs nodig. Klik hier voor meer informatie.

Op zaterdagavond 9 oktober gaat Splendor Amsterdam op bezoek in de Waalse Kerk. Een bonte delegatie van Splendormusici verruilt voor één avond het eigen knusse Concertbadhuis op Uilenburg voor een eeuwenoude oase van licht en ruimte iets verderop, half verscholen aan de rand van de Wallen.

Om muziek te maken zoals het in eigen huis lange tijd niet kon (mét velen, vóór velen), geïnspireerd door deze prachtige plek. Om zo veel mogelijk Splendorleden -al dan niet opnieuw- kennis te laten maken met één van de meest sfeervolle en welluidende concertlocaties van Amsterdam, op een steenworp afstand van Splendors thuisbasis. En om zo veel mogelijk bezoekers van de Waalse Kerk te trakteren op een onherhaalbare avond vol grandioze muziek - muziek zoals de musici van Splendor die sinds 2013 samen maken, in de intieme setting van hun eigen clubhuis. Muziek van oud tot nu, en van daar tot hier.

Splendor Amsterdam en de Waalse Kerk: twee unieke muziekpodia in hartje Amsterdam, slechts een kleine wandeling van elkaar verwijderd. Op 9 oktober ontmoeten ze elkaar!

Met o.a.:
Jan Willem Baljet
Michael Moore
Oene van Geel
Martin Fondse
Marnix Dorrestein
Maripepa Contreras
Ties Mellema
Marc Alberto
Anne La Berge
Michiel Weidner
Felix Schlarmann
Bart de Vrees
Maarten Ornstein
Marieke de Bruijn

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9,99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4,99.

Steun Splendor!