LOADING
Zo. 10 oktober 2021 – 12:00
Splendor presenteert:
10/10

Open Ateliers Nieuwmarkt

Maak kennis met beeldende kunst en muziek uit de buurt!

Op 9 en 10 oktober houden de kunstenaars uit de Amsterdamse Nieuwmarktbuurt open atelier. Tijdens dit weekend ontvangen zij u persoonlijk in hun atelier en tonen daar hun kunst, hun werkruimte en werkwijze. Een unieke kans om op een andere manier kennis te maken met de oude binnenstad van Amsterdam en de kunstenaars die er wonen en werken.

Ook in Splendor is tijdens het Open Ateliers Nieuwmarkt-weekend kunst uit eigen buurt te zien. In de bar exposeert Inge de Haan, en op zolder vind je een vijfkoppig kunstenaarscollectief met o.a. Johanna de Haan (van haar hand is het kleurige venster van Splendors Kleine Zaal).

Op zondagmiddag klinkt er ook muziek: om 12:00, 14:00 en 16:00 uur treedt een brede delegatie van Splendors eigen musici op in de Grote Zaal. Om 17:00 uur wordt het weekend feestelijk afgesloten met een optreden van Het Amsterdams Volks- Salon- en Amusementsorkest.

voor 17:00 uur: Akim Moiseenkov, Anne La Berge, Bart de Vrees, Gerard Bouwhuis, Jan Willem Baljet, Marc Alberto, Maripepa Contreras, Martin Fondse, Michael Moore, Mike del Ferro, Oene van Geel, Ties Mellema
na 17:00 uur: Het Amsterdams Volks- Salon- en Amusementsorkest

De toegang is vrij (op vertoon van QR-code)

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!