LOADING
Zo. 21 november 2021 – 20:00
Splendor presenteert:
21/11

Overalls

Splendorcomposities geschreven voor iedereen!

LET OP: Helaas hebben we dit concert moeten annuleren, vanwege een Coronabesmetting.

Splendorcomponisten vertellen over en werken aan hun composities, die worden uitgevoerd door Splendormusici samen met vrijetijdsmusici. Een buitenkans om meer te weten te komen over nieuwe muziek.

Kom luisteren naar dit bijzondere project: 16 Splendorcomponisten schreven elk een splinternieuw stuk. Vanavond worden deze stukken uitgevoerd door een combinatie van Splendor musici én vrijetijdsmusici. De componisten spelen mee of zijn in de zaal, vertellen over hun stuk en werken er samen met de musici nog aan.

Wij noemen ons project ‘Overalls’ omdat alle stukjes voor vrije bezettingen zijn geschreven en dus ‘overal’ door iedereen in alle mogelijke instrumentale combinaties gespeeld kunnen worden. Maar ook omdat de stukken informeel en leuk zijn om te spelen – geen strakke broek maar ‘overalls'. Bovendien: ieder spelniveau is welkom.

Voor dit project ontvangt Splendor een genereuze donatie van een anonieme mecenas die hiermee twee doelen wil ondersteunen: het creëren van nieuwe muziek voor amateurs én uiteraard Splendor zelf.

Voor dit concert is een Coronatoegangsbewijs nodig. Klik hier voor meer informatie.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!


Wist je dat Spendor dit jaar 10 jaar bestaat?

Kom ook!