LOADING
Vr. 12 november 2021 – 20:00
Maarten Ornstein
presenteert:
12/11

Rima Khcheich, Tony Overwater & Maarten Ornstein

Extra ingelast concert met de fantastische zangeres uit Beirut!

Na een succesvolle concertserie met Cappella Amsterdam geeft de Libanese zangeres Rima Khcheich twee extra concerten in Nederland met haar muzikale partners bassist Tony Overwater en klarinettist Maarten Ornstein. Het eerste concert is op vrijdag 12 november in Splendor, het tweede op zaterdag 13 november in Sijthoff Leiden.

Rima Khcheich is een van de meest beroemde zangeressen in het klassieke Arabische repertoire. Ze staat bekend zowel om de elegante schoonheid van haar stem, en haar diepgaande kennis van zowel het traditionele als het moderne Arabische lied. Rima speelde in de meest prestigieuze concertzalen in de Arabische wereld, Europa en de VS. In haar carriere maakte ze inmiddels zeven solo CD's, een theater show samen met Rabih Mroué en werkte samen met talloze internationale musici.

Rima Khcheich - zang
Tony Overwater - contrabas
Maarten Ornstein - klarinet

Voor dit concert is een Coronatoegangsbewijs nodig. Klik hier voor meer informatie.

TIP: Dit concert is goed te combineren met het vrijdagavond-duoconcert om 21:00u, met Jawa Manla op ud en Felix Schlarmann op discussie. Klik dan bij beide concerten op de combiticketknop (twee concerten voor € 20).

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!