LOADING
Za. 8 oktober 2022 – 19:30
Anne La Berge
presenteert LEDENCONCERT:
08/10

Overalls Revisited

Een middagrepetitie en concert van de Overalls composities van jouw keuze

Anne La Berge leidt je door een middagrepetitie en avondconcert van de Overalls composities van jouw keuze. Het Overallsproject ging zo snel voorbij met slechts enkele repetities en een concert voor elk groepje composities. Dit is je kans om dieper in een paar stukken te duiken en ze opnieuw te spelen met je collega's.

Opties voor stukken die wij repeteren en spelen zijn:
Luke Deane - Dimensions 1 - 3
Michael Moore - Pendulum
Akim Moiseenkov - Decide
Anne La Berge - Gewag
David Dramm - Three Rivers
Diamanda Dramm - I lose it
Je kunt andere stukken van je eigen keuze inbrengen!

Anne La Berge en leden van de Splendor Overalls Project

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan kun je hieronder gewoon een kaartje kopen en ben je alsnog meer dan welkom in het clubhuis.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!