LOADING
Vr. 23 december 2022 – 16:00
Diamanda La Berge Dramm presenteert LEDENCONCERT:
23/12

La Berge Dramm Family

Punk tot country tot spoken word tot electro, met een flinke dosis samenzang en speelse virtuositeit

‘The 21st century von Trapp family’, zo worden ze wel genoemd: componist en gitarist David Dramm, componiste en fluitiste Anne La Berge, en componiste en violiste (en hun dochter) Diamanda La Berge Dramm, vanavond met special guest: celliste Marie Schmit. Van punk tot country en van spoken word tot electro, met een flinke dosis samenzang en speelse virtuositeit.

Op 24 december (kerstavond) speelt de La Berge Dramm Family in Paradiso tijdens Klassiek in de Loods. Diamanda zet haar ledenconcert op de 23ste in als try-out. Het is ook David's verjaardag, dus reden meer voor een feestelijke middag.

Diamanda La Berge Dramm, viool/zang
Anne La Berge, fluit/zang
David Dramm, gitaar/zang
Marie Schmit, cello/zang

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan kun je hieronder gewoon een kaartje kopen en ben je natuurlijk ook meer dan welkom!

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!