LOADING
Vr. 14 april 2023 – 20:30
Tatiana Rosa presenteert:
14/04

KAMA Kollektiv

Pre-studio presentatie van nieuw album

KAMA Kollektiv is een Amsterdams kwartet dat verhalen vertelt over liefde, transformatie, kleine alledaagse genoegens en de mystiek van de natuur. In een theatrale en betoverende stijl haalt hun muziek invloeden uit Scandinavische folk, indiepop, filmmuziek en jazz en geïmproviseerde muziek.

Charismatische bandleider en frontvrouw Kirsi-Marja “Kiki” Harju betovert het publiek met haar excentrieke zang en lyrische trompetspel. Samen met bassist Jonathan componeert zij muziek voor de band.

De band heeft twee studioalbums uitgebracht, KOTI (Kirsi-Marja Harju/Eclipse Music, 2019) en TOIVO (BERTHOLD Records, 2021). KAMA Kollektiv toert veel in Nederland, Duitsland en Finland. In 2021 werden ze geselecteerd om te showcasen op Europa's grootste jazzconferentie jazzahead! in Bremen, Duitsland. Op dit moment werkt de band aan hun derde album, dat in mei 2023 zal worden opgenomen en in 2024 zal verschijnen. Tijdens dit speciale concert zullen we de muziek van dit nieuwe, nog niet opgenomen en nog niet uitgebrachte album voor het eerst live horen spelen, net voordat de band de studio ingaat.

"Dringend ontdekt worden" - Franpi Barriaux / Citizen Jazz (FR) / 2021

"..is een unieke verfrissing van de Europese scene." - Jan Hocek / Jazzport.cz / 2022

KAMA Kollektiv:
Kirsi-Marja “Kiki” Harju - trompet, zang
Ida Alanen - piano
Jonathan Nagel - contrabas
Joe Korach - drums

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!