LOADING
04/11/2020

Coronavirus - update #6

Door de aangescherpte maatregelen omtrent COVID-19 zijn onze deuren helaas weer gesloten, dit keer tot en met 18 november. De concerten die tot die tijd gepland stonden gaan niet door. Wij blijven muziek maken, streamen mag en kan, houd onze website en social media in de gaten voor leuke en mooie content.

De Vrijdagavonden van Splendor
Wekelijks komen twee Splendormuzikanten bij elkaar, wie dat zijn bepaalt het lot. Deze musici vormen een Duo voor één Dag. Na een dag repeteren in Splendor presenteren zij ’s avonds hun programma heet van de naald.

Om de komende twee weken te veraangenamen zijn de streams tijdelijk niet alleen voor leden gratis, maar voor iedereen:

Vrijdag 6 november 20:45u 
Slagwerker Felix Schlarmann en fluitiste Emily Beynon

Vrijdag 13 november 20:45u
Songwriter/gitarist Marnix Dorrestein en cellist Michiel Weidner

Kaartje voor een geannuleerd concert? 
Het virus heeft grote impact, sociaal maar zeker ook financieel. Voor iedereen die een ticket kocht voor een geannuleerd concert of voor een live stream is er uiteraard de mogelijkheid je geld terug te krijgen. Maar heel graag wijzen we je ook op de mogelijkheid om het betaalde bedrag te doneren aan Splendor en de musici, we hebben immers te maken met een reeks van afzeggingen van werkzaamheden in de komende tijd, iedere steun is daardoor meer dan welkom.

Omdat het personeel thuis werkt zijn we telefonisch nauwelijks bereikbaar, uiteraard wel per email via info@splendoramsterdam.com.

We hopen dat we je online toch een beetje een Splendorgevoel kunnen geven en je over 2 weken weer in Splendor te kunnen verwelkomen. Blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

De 50 Splendormusici


De Vrijdagavonden van Splendor zijn mede mogelijk dankzij een gulle bijdrage uit het Cultuurmakersfonds van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Meer nieuws →