LOADING
15/12/2020

Coronavirus - update #7

Door de aangescherpte maatregelen omtrent COVID-19 zijn onze deuren helaas weer gesloten, dit keer tot en met 19 januari 2021. De concerten die tot die tijd gepland stonden gaan niet door. Wij zullen wel concerten streamen, houd hiervoor onze website en social media in de gaten.

Voor in je agenda: 

Komende donderdag, 17 december 21:00 u: PEAX - een try-out voor het nieuwe album van saxofonist Ties Mellema en slagwerker Barry Jurjus

Komende vrijdag, 18 december 20:45u - Shishani Vranckx en Akim Moiseenkov in de Vrijdagavonden van Splendor

25 december 15:00u: (Toch geen) Plaats in de herberg
De geplande kerstconcerten op 23 december kunnen helaas niet doorgaan. Er komt tóch een heus SplendorKerstConcert, dit concert zal worden uitgezonden op 25 december, om 15:00u.

Dagelijks 15:00 u: Splendor bij je thuis
Abonneer je op www.youtube.com/podiumsplendor 
Op ons YouTube kanaal voorzien we je dagelijks van een muzikale groet. Deze filmpjes worden speciaal voor onze trouwe bezoekers gemaakt door alle verschillende musici van Splendor, hun vrienden en familie. Als je je abonneert krijg je steeds een berichtje als er weer een nieuw filmpje op komt te staan.

Kaartje voor een geannuleerd concert? 
Het virus heeft grote impact, sociaal maar zeker ook financieel. Voor iedereen die een ticket kocht voor een geannuleerd concert of voor een live stream is er uiteraard de mogelijkheid je geld terug te krijgen. Maar heel graag wijzen we je ook op de mogelijkheid om het betaalde bedrag te doneren aan Splendor en de musici, we hebben immers te maken met een reeks van afzeggingen van werkzaamheden in de komende tijd, iedere steun is daardoor meer dan welkom.

Omdat het personeel thuis werkt zijn we telefonisch nauwelijks bereikbaar, uiteraard wel per email via info@splendoramsterdam.com

We hopen dat we je online toch een beetje een Splendorgevoel mee te kunnen geven en je vanaf 20 januari weer in Splendor te kunnen verwelkomen. 

Fijne feestdagen, blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

De 50 Splendormusici


Meer nieuws →