LOADING
Za. 9 december 2023 – 15:00
Sarah Jeffery
presenteert:
09/12

Beneath a pale moon

BLOCK4 blokfluitkwartet presenteert hun nieuwe CD, een reis door een betoverd bos

Welkom, vermoeide reizigers. Kom dichterbij en verzamel je bij het vuur. Dit is een tijd voor oude en nieuwe verhalen, verteld door alleen het licht van de bleke maan terwijl we wachten op het kraaien van de haan en het aanbreken van een nieuwe dag. Kom dichterbij en luister naar het verhaal dat ik je ga vertellen, een verhaal vol magie en mysterie…

BLOCK4 is een Brits-Europees kwartet waarvan de dynamische programmering erop gericht is om alle soorten publiek kennis te laten maken met de veelzijdigheid en unieke geluidswereld van de blokfluit. Het vertellen van verhalen heeft altijd centraal gestaan in de programmering van de groep, waardoor een nieuwe publiek het gevarieerde repertoire op een opwindende manieren kan ervaren.

Op hun debuutplaat Beneath a Pale Moon is het niet anders. Een verhaal geschreven door schrijfster, theatermaker en folkkunstenaar Essa Flett leidt de luisteraar door het album en verbeeldt een reis door een betoverd bos, waar magie om elke hoek op de loer ligt. Ga met blokfluitkwartet BLOCK4 op reis door een betoverd bos, muziek van de middeleeuwen tot de dag van vandaag.

Componisten onder meer: Palestrina, Morales, Guerrero, Olyver, Mensingh en Blecharz.

Sarah Jeffery, Emily Bannister, Verena Barié, Daniel Scott - blokfluiten

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!