LOADING

Muzieklessen

Corona update Vanwege de lockdown is de cursus dit voorjaar helaas niet van start gegaan. Na de zomer gaan we op 17 september weer van start! Corona update 

Zelf muziek maken op speciale instrumenten!
Op vrijdagmiddagen verandert Splendor in een muzikale ontdekplek voor peuters en kleuters. Splendormusicus Iris Oltheten geeft muziekles aan een peutergroep waarbij de ouders kunnen meedoen, en een kleutergroep. 

We maken samen muziek op bijzondere instrumenten die Tutti Timbri speciaal voor ons ontwikkeld heeft. Verder zijn er violen, een hapidrum en voor en na de les kan er gespeeld worden met een speciale kindersynthesizer: de DATO duo. Af en toe nemen we een kijkje bij de ensembles die in het Splendorgebouw repeteren, om zoveel mogelijk verschillende instrumenten en muziekstijlen te leren kennen.

Meedoen!

De cursus bestaat uit 12 lessen en kost € 140, en voor (klein)kinderen van Splendorleden € 120. Op 12 vrijdagmiddagen in het najaar en in het voorjaar zijn er twee groepen: één voor peuters (2 en 3 jaar) met (groot)ouders) en één voor kleuters (4 t/m 6 jaar).

Info peuters (samen met (groot)ouders)

Info kleuters (zelfstandig)

Vragen? 

Neem contact op met Iris via muziekles@splendoramsterdam.com