LOADING
Di. 30 april 2024 – 20:00 Koop tickets
Jan Willem Baljet
presenteert LEDENCONCERT:
30/04

Jan Willem Baljet & Antonii Baryshevskyi

CD Hugo Wolf Mörikelieder - Splendor Records

Na hun succesvolle concert in de Grote Zaal van Splendor vorig jaar januari met oa liederen van de geniale, weerbarstige Hugo Wolf op teksten van Eduard Mörike, besloten bariton Jan Willem Baljet en pianist Antonii Baryshevskyi de vruchten van hun samenwerking vast te leggen op cd. Opgenomen door Splendortechnicus Hans van Eck en met Splendors duizendpoot Mattijs van de Woerd als Tonmeister is het een echte Splendorproduct geworden en een vijfde schijf van Splendors eigen platenlabel. Een must-have voor de ware liedliefhebber! Op deze avond brengen Jan Willem en Antonii enkele liederen van de cd ten gehore, vertellen zij over de totstandkoming ervan, reiken het officiële eerste exemplaar uit en is de cd uiteraard ook te verkrijgen.

Jan Willem Baljet - bariton
Antonii Baryshevskyi- piano

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan ben je natuurlijk meer dan welkom! Hieronder kan je een kaartje kopen.

Tickets

Leden Gratis
Ticket €16.50
CJP/Stadspas (groene stip)/Studenten €9.50
Leden Gratis
Bestel Bestel ledenticket

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!