LOADING
Za. 22 juni 2024 – 20:00 Koop tickets
Julija Hartig
presenteert in de Uilenburgersjoel:
22/06

Roctet - Midzomer8

Theo Loevendie’s wereldpremière ‘Changes’ en meer gloednieuwe composities voor Roctet

LET OP: Dit concert vindt plaats in de Uilenburgersjoel - Nieuwe Uilenburgerstraat 91

Strijkoctet Roctet bestaat 8 jaar! Deze bijzondere mijlpaal vieren wij tijdens een unieke concertpresentatie met acht speciaal voor ons geschreven composities en arrangementen, waaronder vijf wereldpremières.

Het bijzondere is dat Roctet met dit project gevestigde namen verbindt met nieuw talent, door de samenwerking aan te gaan met jonge musici, jonge studenten-componisten, gearriveerde componisten/arrangeurs én bovendien met de levende legende van de Nederlandse klassieke muziek, Theo Loevendie.

Kom en beleef samen met ons dit Midzomer8 concert, waar wij, Roctet-leden in gesprek gaan met de betreffende componisten. Zo krijg je een kijkje in het creatieve proces van componeren én uitvoeren.

Voordat wij de stukken laten klinken, gaat telkens één lid van Roctet in gesprek met de betreffende componist, waarbij over en weer opgedane ervaringen bij dit proces worden uitgewisseld.

De 8 componisten zijn: Theo Loevendie, Max Knigge, Henk de Vlieger, Kilian van Rooij, Fenne Scholte, Archie Tulk, Thijmen Krijgsman en Alberto Tombolan.

Joris van Rijn - viool
Julija Hartig - viool
Masha Iakovleva - viool
Filipe Fernandes - viool
Francien Schatborn - altviool
Frank Brakkee - altviool
Eveline Kraayenhof - cello
Anneke Janssen - cello

Voordekunst Crowdfunding:
'Wij staan op het punt om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan ons muzikale avontuur met de opname van onze volgende CD 'Changes'. Met jouw steun kunnen wij een deel van de kosten van de opname, productie en distributie financieren, waardoor dit project tot leven kan komen. Het stelt ons in staat om onze passie voor muziek te blijven delen en onze artistieke visie te realiseren.'

LET OP: Dit concert vindt plaats in de Uilenburgersjoel - Nieuwe Uilenburgerstraat 91

Tickets

Ticket €20.00
CJP/Stadspas (groene stip) €15.00
Leden (kortingsticket) €15.00
Actieticket €15.00
Actieticket €15.00
Studenten €5.00
Bestel Bestel ledenticket

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!