LOADING
Vr. 12 juli 2024 – 20:00
Sarah Jeffery
presenteert LEDENCONCERT:
12/07

Team Recorder: Blokfluit in concert (LIVE & STREAM)

De mooiste muziek voor blokfluit op maar liefst twintig fluiten

Wat voor invloed heeft je instrumentenkeuze op je spel? Blokfluitist Sarah Jeffery bespeelt haar lievelingsmuziek op maar liefst twintig fluiten, en bespreekt wat voor verschil elke fluit kan maken. Kom mee luisteren én vragen in dit bijzondere 'vertelconcert'!

Een concert in bijzonder formaat! Blokfluitist Sarah Jeffery neemt ons mee door de muziekgeschiedenis, gespeeld op twintig prachtige fluiten in diverse modellen. Sarah vertelt gedreven over haar lievelingsmuziek, van de middeleeuwen tot Bach, en Debussy tot moderne composities. Van de kleine Garkleinfluit tot de gigantische vierkante bas Paetzoldblokfluit, van barokfluiten in D en Bes tot Ierse fluiten...

Maar hoe kies je welke fluit je bij welk stuk bespeelt? Hoe verandert de muziek als je een instrument uit de 16e eeuw pakt, of uit de 17e eeuw, of een moderne fluit met kleppen? Sarah vertelt alles, en uiteraard mogen er vragen gesteld worden!

Met 203.000 abonnees op haar kanaal ‘Team Recorder’ is ze een van de belangrijkste ambassadeurs van de recorder op YouTube en in sociale media. Als solist is ze thuis in zowel vroege als hedendaagse muziek, in verschillende genres en op internationale podia. Kijk uit naar dit meer dan spannende talk-concert!

Sarah Jeffery - blokfluiten

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan ben je natuurlijk meer dan welkom! Hieronder kan je een kaartje kopen.

LIVESTREAM:
DIT CONCERT KAN JE OOK LIVE VOLGEN VIA EEN LIVE STREAM, het concert verschijnt hieronder of klik hier
Je kunt HIER een bijdrage geven voor deze livestream.

https://youtube.com/live/xd5020P47Ok

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9,99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4,99.

Steun Splendor!