LOADING
Di. 22 november 2022 – 20:00
Oene van Geel
presenteert LEDENCONCERT:
22/11

Oene’s Graph Score Workshop

Creëer én speel in twee uur tijd een gloednieuwe grafische partituur

Doe mee met Oene's Graph Score Workshop, en creëer én speel in twee uur tijd een gloednieuwe grafische partituur!

Splendormuzikant Oene van Geel is veel meer dan alleen jazz-altviolist: hij improviseert, componeert, onderzoekt en experimenteert zich een weg langs jazz, Indiase muziek, kamermuziek, vrije impro en multidisciplinaire kunsten: voor Oene lijkt geen enkele brug te ver. Vol enthousiasme gaat hij de ene na de andere samenwerking aan, om via zijn muziek mensen en geluiden uit alle hoeken van de wereld te leren kennen, of dat nu als componist is (voor o.a. Amsterdam Sinfonietta en het Nederlands Blazers Ensemble), als onderdeel van een eigen ensemble (o.a. Estafest en Zapp4) of als muzikale drijvende kracht in multidisciplinaire projecten (o.a. Boukje Schweigman en de Wëreldbänd). Oene's muzikale interesse is zo breed als een kind in een snoepwinkel, en zijn bijzondere muzikantschap werden dan ook beloond met een indrukwekkende lijst aan prijzen, waaronder de VPRO Boy Edgar Prijs (2013) en de Dutch Jazz Competition (2001). Hij tourde veelvuldig in Europa, het Midden-Oosten, Japan, India, de VS en Canada.

Vandaag verrast Oene ons opnieuw met iets nieuws: Oene's Graph Score Workshop, waarin we in twee uur tijd een gezamenlijke score gaan maken én uitvoeren! Neem je instrument of je stem mee, en dan gaan we vanaf nul bouwen aan een grafische partituur die we met elkaar creëren en direct kunnen spelen. Voor het (teken)materiaal wordt gezorgd, en als je liever alleen wil kijken mag dat ook. Maar meedoen is het leukst!
Vanaf 10 jaar

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan kun je hieronder gewoon een kaartje kopen en ben je alsnog meer dan welkom in het clubhuis.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!


Wist je dat Spendor dit jaar 10 jaar bestaat?