LOADING
Za. 1 oktober 2022 – 13:00 Koop tickets
Aisling Casey
presenteert:
01/10

Hobotheose

Doe mee aan de hobo- en althobo-workshops van het Hoboplatform!

Het Hoboplatform, de vereniging voor hoboïsten in Nederland, organiseert twee workshops voor amateurhoboïsten van alle leeftijden en niveaus. Tophoboïsten Pauline Oostenrijk en Miriam Pastor Burgos begeleiden de workshops en het meespeelmoment aan het eind van de middag.

Hobotheose is het eerste live evenement van het Hoboplatform, opgericht in 2019, en is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Amarte Fonds.

Pauline Oostenrijk, voormalig solohoboïste van het Residentie Orkest, soliste kamermuziek en docent aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, zal een workshop geven met als thema de hobosonate van Camille Saint-Saëns.

Miriam Pastor Burgos, sinds 2012 althoboïste bij het Koninklijk Concertgebouworkest en docent aan het Conservatorium van Amsterdam, zal aandacht geven aan de vroege romantiek, de periode waarin de althobo zijn intrede maakte in het symfonieorkest om uiteindelijk te blijven. Met muziek uit Rossini's opera Willem Tell en Carnaval en Symphonie fantastique van Hector Berlioz.

De workshops duren elk 45 minuten en je kunt ze volgen als actief deelnemer of als luisteraar. We sluiten de middag af met een meespeelmoment waar iedereen aan mee kan doen.

Pauline Oostenrijk - hobo
Miriam Pastor Burgos - althobo

Programma:
13:00 uur Workshop ronde 1
14:00 uur Workshop ronde 2
15:00 uur Meespeelmoment voor alle deelnemers

Tickets

Ticket €15.00
Leden (kortingsticket) €10.00
Bestel Bestel ledenticket

Ook lid worden?

Ruim 100 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!