LOADING
Do. 20 oktober 2022 – 20:30 Koop tickets
20/10

Bits & pieces - Live & Streaming

met Orphax & Goska Isphording & Trio Konstantinidou, Rosa, La Berge

Tijdens ADE 2022 presenteert Dutch Composers NOW grensverleggende experimentele, minimal, Electro-Akoestische, Hedendaags Klassieke live optredens van Orphax, Goska Isphording & Trio Konstantinidou, Rosa, La Berge.

Curator: David Dramm

De performances zullen gestreamd worden via newmusicnow.nl, hét digitale platform voor Nieuwe Muziek.

Orphax
"Ik maak muziek die zoemt in je hoofd." Onder zijn Orphax-naam hanteert Sietse van Erve zijn minimalistische muziek als een stream-of-consciousness manifestatie, waarbij hij geluid smeedt uit elektronische en akoestische instrumenten, onherkenbaar gemorste composities van anderen en/of lo-fi droning loops. Een optreden van Orphax zet de luisteraar aan om zijn eigen hoofdruimte uit te breiden naar ontzagwekkende, ongekende domeinen. Van Erve is ook oprichter van het cutting edge label Moving Furniture.
Sietse van Erve - electronics

Trio Konstantinidou, Rosa, La Berge (elektronica, visuals, improvisatie)
Speciaal voor ADE treden deze drie multidisciplinaire grensverleggers op als trio op de uiterste grenzen van geluid, beeld en tekst. Environmental soundscapes en gefragmenteerde taal van Fani Konstantinidou, de boeiende visuals en betoverende klanktexturen van Tatiana Rosa ontmoeten de woeste en verreikende virtuositeit van experimentele muziek en fluitpionier La Berge. Dit belooft een unieke en bijzondere bijdrage aan het ADE te worden.
Fani Konstantinidou
Anne La Berge
Tatiana Rosa


Goska Isphording speelt 'hout karton papier en verf' van Janco Verduin
De zeer energieke en hypnotiserende muziek van Janco Verduin combineert minimalisme, techno- en trance-invloeden en rijke, organisch groeiende vormen geïnspireerd door de natuur. De Nederlandse première van zijn 'hout karton papier en verf' wordt uitgevoerd door klaveciniste Goska Isphording, een revolutionair op haar instrument. Goska's werk reikt veel verder dan het traditionele klassieke repertoire en ze treedt op in prestigieuze festivals en concertzalen over de hele wereld. U zult het klavecimbel nooit meer op dezelfde manier horen!
Goska Isphording – klavecimbel
Janco Verduin – compositie & soundtrack

Dutch Composers NOW ontwikkelt zich tot hét promotie- en propagandabureau voor de nieuwe muziek in Nederland. We stimuleren nieuwe muziek, maken haar zichtbaar, promoten componisten en hun projecten in binnen- en buitenland en we openen deuren voor nieuwe doelgroepen. Dit doen we met een aantal strategische programma’s. Als promotie- en propagandakanaal bouwen we het nieuwe muziek platform New Music NOW. Met Stadscomponisten en Composer-Curators infiltreren we in steden, festivals en andere netwerken, zodat we nieuwe contexten creëren en nieuwe muziekliefhebbers aanspreken. Dutch Composers NOW is een onafhankelijke stichting die nauw samenwerkt met componisten, musici, partners in de muziekscene en liefhebbers van nieuwe muziek.

Nieuw Geneco-leden kunnen vanaf 17u aanschuiven voor het buffet, klik hier voor de buffet/concert-ticketlink.

Tickets

Ticket €18.00
CJP/Stadspas (groene stip) €14.00
Leden (kortingsticket) €10.00
Studenten €10.00
Ticket (Nieuw Geneco leden) €10.00
Nieuwe bezoeker (buurt) Gratis
Bestel Bestel ledenticket

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!