LOADING
Wo. 22 maart 2023 – 20:00
Peter Prommel
presenteert LEDENCONCERT:
22/03

Suspirium Ensemble & Peter Prommel & Nora Fischer (LIVE & STREAM)

Nieuwe ontdekkingen in barok

Wanneer je een doorsnee radio-4 publiek vraagt wat zijn of haar eerste associatie met barokmuziek is valt zeer waarschijnlijk de naam Bach, Monteverdi, Telemann of Vivaldi. Maar in deze periode is nog zo veel meer geschreven dan dat wat zo bekend is. Kijk bijvoorbeeld eens naar andere kunstvormen, dan ontdek je dat er vele andere kunstenaars zijn (geweest) die minder bekend zijn dan de meesters, die toch ook hele fraaie kunstwerken hebben gemaakt. Dat is in de muziek net zo! Het is zeer prettig om houvast te hebben aan wat men kent, maar met enige moed zouden we ook in het onbekende kunnen springen en de ontdekkers worden van nieuwe muziek, die ons kan meenemen naar de fantastische en rijke wereld van de barokperiode.

Iris Bouman (alt),
MengHan Wu (barokviool),
Jeremy Bass (barokgitaar/theorbe),
Gala Lozynska (barokcello),
Francesco Elgorni (klavecimbel),
Peter Prommel (slagwerk)
Nora Fischer (barokslagwerk en speaker)

LIVESTREAM:
https://youtube.com/live/rsJe3CreVqs

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan kun je hieronder gewoon een kaartje kopen en ben je natuurlijk ook meer dan welkom!

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!