LOADING
Ma. 17 oktober 2022 – 20:30
Anne La Berge
presenteert:
17/10

(un) Wired

Akoestische en elektro-akoestische improvisaties met Dana Jessen en Anne La Berge

Fagottiste extraordinaire Dana Jessen en muzikaal vertelster Anne La Berge vermengen hun unieke en fantasierijke muzikale talen en klankwerelden.

Wired (un) Wired is de ontmoeting tussen de Amerikaanse fagottist en improvisator Dana Jessen en fluitist, improvisator, elektroakoestisch musicus en Amsterdamer, Anne La Berge. Het concert laat hun unieke muzikale talen horen, met aandacht voor uitgebreide technieken en geluidswerelden die je zou kunnen associëren met science fiction soundtracks.

Dana Jessen, geprezen als een "fagotvirtuoos" (Chicago Reader), probeert onvermoeibaar de grenzen van haar instrument te verleggen door middel van originele composities, improvisaties en samenwerking met innovatieve kunstenaars. Ze is verheugd terug te keren naar Amsterdam, waar ze improvisatie en hedendaagse muziek studeerde, om samen te werken met Anne La Berge, de baanbrekende artiest en muzikale verteller die categorisering tart.

Terwijl de twee in het verleden samen hebben opgetreden in verschillende ensembles, wordt Wired (un) Wired hun debuut als duo.

Dana Jessen | Fagot, elektronica
Anne La Berge | Fluit, Pacamara en ContinuuMini

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!