LOADING
Za. 8 april 2023 – 20:15 Koop tickets
Frances-Marie Uitti presenteert:
08/04

When Harry met Sally

Een avond met Pascal Plantinga & Frances-Marie Uitti

De excentrieke Nederlandse popmusicus Pascal Plantinga is een electro-songwriter die experiment koppelt aan een bijzondere manier van muzikale verhalen vertellen.

Zijn sterk autobiografische verhalen ademen gewoon van reislust en putten uit persoonlijke ervaringen en ontmoetingen met unieke personages uit alle lagen van de bevolking. Of het nu een zingende taxichauffeur is, een gedesillusioneerde Miss California, een verlichte Hula-danseres of een verbitterde nazi die zo vriendelijk is om een lift aan te bieden, vereeuwigd in liedjes nemen ze de rol aan van Pascal's eigen meervoudige persoonlijkheden.

Zijn langdurige werkrelatie met de Duitse elektronische muziekpionier Pyrolator geeft Pascals muziek zijn krachtige cinematografische karakter. De reeks artiesten waarmee Pascal in de loop der jaren heeft opgenomen en opgetreden, omvat Gary Lucas, Guy Klucevsek, Haco, Hauschka, Martin Bisi en Shoukichi Kina. Als filmcomponist creëerde Pascal de score voor de bekroonde speelfilm 170 Hz, de Japanse muziekdocumentaire Tsugaru No Kamari en de themamuziek voor Atsushi Ogata's Yukata Cowboy-webserie.

Pascal Plantinga - guitars en electronics,
Frances-Marie Uitti - aluminum cello en electronics

Pascal Plantinga op instagram en soundcloud.

Tickets

Ticket €15.00
Leden (kortingsticket) €12.50
CJP/Stadspas (groene stip) €12.00
Studenten €10.00
Bestel Bestel ledenticket

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!