LOADING
Zo. 23 april 2023 – 15:00
Maripepa Contreras presenteert:
23/04

Choro Workshop (15u) & Roda de Choro (16u)

Workshop in Braziliaanse Choros o.l.v. Marijn van der Linden. Aansluitend de Roda de Choro, o.l.v. Lonny Ziblat

Na een fantastisch en zeer geslaagde Roda afgelopen maand (zie video), organiseert Maripepa Contreras nogmaals een prachtige middag vol traditionele Braziliaanse Choros (uitgesproken als “Sjoroos”).

Deze keer beginnen wij om 15u met een Choro-workshop waar wij de rijke traditie en historie van de Choro doornemen onder leiding van de directeur van de Choro school te Rotterdam, Marijn van der Linden.

De openbare Roda begint om 16u, o.l.v. componist Lionel "Lonny" Ziblat (gitaar/mandoline). Deze traditionele Braziliaanse activiteit is een must voor iedereen die houdt van energieke, virtuoze muziek. De sfeer is informeel en gezellig, met muzikanten die zich rond een tafel verzamelen om een repertoire van Braziliaanse Choro's ten gehore te brengen. Een pilsje of een glasje wijn zijn ook zeer gebruikelijk in deze setting.

Samen met Lonny Ziblat spelen de fantastische Elizabeth Fadel (piano/accordeon), Marijn van der Linden (gitaar/cavaquinho) & Maripepa Contreras (hobo). Met deze groep bijzondere musici belooft het dus weer een onvergetelijke ervaring te worden!

En er is nog meer goed nieuws: Als je musicus bent en je bent bekend met de Choros dan ben je van harte welkom om mee te spelen. Ben je nog niet bekend met de traditie? Of ben je nog niet gevorderd? Dan overleg je het met ons en zorgen wij ervoor dat je ook mee mag doen. Zangers van Braziliaanse Choros zijn natuurlijk ook van harte welkom! Choro bladmuziek meenemen is handig, maar het is aangeraden om uit je hoofd te spelen. Mis deze unieke kans niet om van binnen de sfeer van een goede groep musici dit feest te beleven.

Waarschuwing: Zeer verslavend!

Lionel "Lonny" Ziblat: Mandoline, gitaar
Elizabeth Fadel: Piano, cavaquinho, accordeon
Maripepa Contreras: (Alt)hobo
Marijn van der Linden: Gitaar, cavaquinho
& gasten

PROGRAMMA:
15u WORKSHOP CHORO'S o.l.v. Marijn van der Linden
16u RODA DE CHORO o.l.v. Lonny Ziblat

PRIJZEN:
-Volle prijs:
TICKET A: €15 Workshop & Roda de Choro
TICKET B: €10 Roda de Choro
-Reductieprijs (Splendorleden/Stadspas (groene stip)/CJP):
TICKET C: €7,50 Workshop & Roda de Choro
TICKET D: €5 Roda de Choro
-Studenten:
TICKET E: €5 Workshop en/of Roda de Choro
-Choro Musici:
Gratis toegang voor Choro musici (professionele Choro musici én leerlingen die minimaal één jaar studeren aan de Rotterdam Choro School). Bestel een €0 kaartje én meld je graag van te voren aan bij Lonny!

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!