LOADING
Sun. 10 February 2019 – 17:30 Tickets and Buffet
WIlmar de Visser
presents:
10/02

Benefietconcert | Welcome notes Europe - Italy

MUSICIANS WITHOUT BORDERS | ART CONNECTS PEOPLE | MARCO POLO

Dit benefietconcert ondersteunt het Welcome Notes Europa programma van Musicians Without Borders, dat musici opleidt om muziek te gebruiken als middel om vluchtelingen en asielzoekers te ondersteunen. De workshops helpen de negatieve gevolgen voor deze mensen, die door oorlog en gewapende conflicten ontheemd zijn, te verminderen. De opbrengst komt ten goede aan de Welcome Notes trainingen en workshops in Italië, die in samenwerking met lokale organisaties tot stand worden gebracht.

Nederlanders houden van de Italiaanse keuken, kunst en cultuur. We genieten ervan, ook tijdens onze vakanties. Wij maken de moeilijke omstandigheden van vluchtelingen die Europa via Italië binnenkomen echter niet aan den lijve mee, ook niet als we in Italië zijn. Daarom vragen we een bijdrage voor het Welcome Notes programma dat met workshops een bijdrage levert aan de kwaliteit van leven van vluchtelingen in noodopvangcentra. Laten we hen steunen met muziek!

Programma
De rode draad bij de optredens in de verschillende zalen van Splendor is kunst en cultuur uit Italië en verbinding met andere culturen in de mediterrane regio.

Musici
Musici van onder andere het Nederlands Blazers Ensemble, The Amsterdam Consort en Splendor werken aan de verschillende optredens mee.

Buffet
Vanaf 19.00 uur is er een mediterraan buffet geopend. Als u daar gebruik van wilt maken dan is dat mogelijk via bestelling in de voorverkoop.


Coproductie: Musicians Without Borders | Art connects People | Marco Polo

Tickets

Door ticket € 30.00
Presale € 25.00
Studenten (alleen deurverkoop) € 12.50
CJP/Stadspas € 22.50
Members € 22.50
Buffet € 25.00
Tickets and Buffet