LOADING
16/12/2022

Prijsverhoging? Niet bij Splendor

Iedereen moet eraan geloven. Energie- en andere rekeningen lopen op. Ook in Splendor staat de kachel een paar graden lager, trek vooral een extra trui aan als je je komt warmen aan onze muziek.

We merken de laatste tijd dat het abonnementsgeld voor sommigen een obstakel is om lid te worden of het lidmaatschap voort te zetten. Dat willen we niet laten gebeuren!

Ben je lid of wil je graag lid worden maar is de bijdrage een belemmering? Geef het door, zo lang het koud is betaal je niets voor je lidmaatschap, vanaf 1 april 2023 starten we het incasso pas. Lees hier meer over het Splendorlidmaatschap.

Voor hen die er warm bijzitten: mocht je wat kunnen missen of bijvoorbeeld de energiecompensatie niet nodig hebben, een donatie aan Splendor helpt ons dit soort acties mogelijk te maken en ons publiek bij ons te houden. Doneren kan via deze link.

De Splendormusici gingen jullie voor met een vergelijkbaar initiatief. Op het dieptepunt in Coronatijd hebben we als muzikanten onder elkaar iets soortgelijks gedaan om zo degenen die extra hard door de maatregelen werden getroffen een steuntje in de rug te geven. We zijn er alle vijftig nog.

Het spreekt vanzelf: aanvragen zullen vertrouwelijk worden verwerkt en kun je mailen naar jozien@splendoramsterdam.com.

More news →