LOADING
26/11/2021

Coronamaatregelen

De coronamaatregelen die zojuist bekend zijn gemaakt hebben ook gevolgen voor de concerten in Splendor. De komende drie weken moeten we om 17.00 uur onze deuren sluiten, en voor de concerten die overdag plaatsvinden geldt de verplichte 1,5 meter afstand, er zijn minder plekken beschikbaar. 

We onderzoeken momenteel wat de mogelijkheden zijn voor de concerten van de aankomende drie weken. Kaartkopers worden zo snel mogelijk persoonlijk geïnformeerd via de mail en meer informatie en updates zijn te vinden op onze website. Dank voor jullie begrip en geduld. Blijf gezond!

SPLENDOR MUZIEKALARM
Zolang de lockdown strekt maken wij elke dag live muziek om 12:00 uur, voor iedereen

Splendor nodigt je uit: Werk thuis, lunch in Splendor tijdens ons Muziekalarm! Uiteraard met 1,5 meter afstand en QR-controle.  Als gevolg van de nieuwe maatregelen is ook Splendor vanaf zondag 28 november na 17:00 dicht, en dat betekent geen avondconcerten meer tot in elk geval 18 december. Het beetje ruimte dat ons geboden wordt willen we ten volle benutten. 

Daarom klinkt vanaf maandag 29 november dagelijks het Splendor Muziekalarm om 12:00 uur. Een concertje, gegeven door welke musici er op dat moment in Splendor aan het werk zijn. Dus pak je lunchtrommeltje in en kom luisteren. Wij zorgen voor de koffie.

Meer nieuws →