LOADING
Zo. 17 december 2023 – 20:00
17/12

Valo Quartet

Strijkkwartetten van Haydn en Korngold

Het Valo Quartet is een strijkkwartet dat in vorig jaar zijn debuut maakte in Splendor. De leden zijn afkomstig uit Polen, het Verenigd Koninkrijk en Finland. Valo betekent 'licht' in het Fins.

Programma:
Joseph Haydn - strijkkwartet op.50 nr.2 'The Frog'
Erich Wolfgang Korngold - strijkkwartet nr.2 op.26

VALO Quartet:
Maria Wloszczowska - viool
Tim Crawford - viool
Lilli Maijala - altviool
Amy Norrington - cello

Zij stellen dit concert gratis toegankelijk voor Splendorleden.

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan ben je natuurlijk meer dan welkom! Hieronder kan je een kaartje kopen.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9,99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4,99.

Steun Splendor!