LOADING
Di. 12 december 2023 – 20:00
Vasile Nedea
presenteert:
12/12

Noia Lluna

Try-out nieuwe liedjes gecomponeerd door Alexandra Gadzina

NOIA LLUNA is een groep onder de vleugels van Alexandra Gadzina. Soms ruige, soms wilde maar soms ook dromerige nummers die het publiek een verhaal vertellen.

Graag willen we de muziek van het album dat onze band Noia Lluna de komende weken gaat opnemen alvast met jullie delen. We zijn benieuwd naar jullie mening. Alle nummers zijn geschreven door Alexandra Gadzina. Van jongs af aan werd Alexandra omringd door de wonderlijke wereld van muziek. Het eerste instrument dat ze leerde bespelen, was piano toen ze zes jaar oud was. Op die leeftijd wist ze al dat zingen haar grootste passie en beste vorm van expressie was.

Op veertienjarige leeftijd stond ze in de Belgische finale van Junior Eurosong met haar zelfgeschreven nummer 'Big Bang'. In 2017 won ze 'Talent der Lage Landen', gevolgd door 'The Voice of Polonia' in 2019. De eerste EP van Noia Lluna kwam uit vlak voor de Covid-pandemie. Het album werd zeer positief ontvangen door de pers, maar de groep heeft niet veel concerten kunnen geven.

Met een nieuw album hoopt Noia Lluna op meer live ontmoetingen met het publiek. De koers blijft dezelfde als op het vorige album: NOIA LLUNA heruitvinden en de diepste emoties naar boven halen. Ongehinderd door genres of zelfs taal willen de muzikanten het publiek raken, laten voelen en het podium laten bruisen.

Alexandra Gadzina- zang, composities
Tom Van Heule - gitaar
Sander Huys - bas
Victor Khaddaj - drums

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!