LOADING
Wo. 13 maart 2024 – 20:00 Koop tickets
Emi Ohi Resnick
presenteert LEDENCONCERT in de Uilenburgersjoel:
13/03

Nieuw-Amsterdam

Componisten en musici die New York en Amsterdam verbinden

LET OP: Dit concert vindt plaats in de Uilenburgersjoel - Nieuwe Uilenburgerstraat 91

Glass Farm Ensemble New York speelt werken voor viool, fagot, piano en toy piano van Louis Andriessen, Elizabeth Hoffman (premiere), Willy Burkhard, Stefano Gervasoni, Denis Schuler, Balz Trümpy en Frederic Rzewski.

Componisten en musici uit New York en Amsterdam, maar ook uit andere Europese landen, vormen het zwaartepunt in dit programma. Nieuw Amsterdam en Amsterdam lijken een fascinerende nabijheid te hebben in sfeer en waardestelsels. Met dit concert vieren we de pre-release van onze nieuwe CD "New Amsterdam - New York”. Het karakter van deze steden is op zijn minst metaforisch te horen in deze muziek. We spelen een selectie van het repertoire dat ook op onze nieuwe cd te horen zal zijn.

Emi Ohi Resnick - viool
Jos Lammerse - fagot
Yvonne Troxler - piano, toy piano
Freek Sluijs - fagot
Jennifer Heins - vibrafoon, slagwerk

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan ben je natuurlijk meer dan welkom! Hieronder kan je een kaartje kopen.

LET OP: Dit concert vindt plaats in de Uilenburgersjoel - Nieuwe Uilenburgerstraat 91

Tickets

Leden Gratis
Ticket €16.50
CJP/Stadspas (groene stip)/Studenten €9.50
Leden Gratis
Introducé 2024 Gratis
Bestel Bestel ledenticket

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!