LOADING
Ma. 1 juni 2020 – 12:00
Splendor presenteert:
01/06

Splendor Estafette Festival

Splendor heropent op 1 juni (i.p.v. 20 mei), op een intelligente manier

Op woensdag 20 mei 2020 zouden we van tien uur 's ochtends tot tien uur 's avonds voor de allereerste keer het Splendor Estafette Festival organiseren: Een kleurrijke reeks van soloconcerten in onze zalen met een uitgekiend en vooral ook veilig routeplan door de zalen en het gebouw. Helaas hebben we geen vergunning gekregen van de gemeente en besloten de Estafette te verplaatsen naar maandag 1 juni. We openen zodra het kan: om 12:00 uur! Helaas nog even zonder gezang van onze zangers en geblaas van onze blazers...

Helemaal in deze moeilijke tijd merken we pas echt goed hoe we door de muziek met heel erg veel mensen verbonden zijn, onze mailbox begint zo langzamerhand uit te puilen van de mooie en lieve berichten van mensen die normaal gesproken naar de concerten in Splendor komen. En juist daarom kunnen we niets anders doen dan binnen de geldende veiligheidsmaatregelen muziek te maken voor mensen: LIVE, in Splendor!

Erbij zijn?
Omdat we ons natuurlijk houden aan de richtlijnen van het RIVM kan er véél minder publiek in de zaal dan we gewend zijn. Alleen leden van Splendor hebben de mogelijkheid om kaarten te reserveren. Het kan nog steeds, er zijn nog enkele plekken in alle drie de tijdsblokken!

Live stream op 1 juni
Als niet in staat bent om te kunnen komen, bieden we je natuurlijk toch de mogelijkheid om iets mee te maken van deze bijzondere dag. Alle leden ontvangen daarvoor een link.

Programma
Vele Splendormusici zullen erbij zijn op 1 juni, hoe laat wie wat speelt is een verrassing. In elk geval zal er de hele dag weer muziek te horen zijn in Splendor!

Reserveren
Je kunt hieronder voor één dagdeel reserveren, later hoor je op welk tijdstip je precies verwacht wordt op 1 juni.

Lees het artikel hierover in het Parool van 29 april.

OOK LID WORDEN?
Snak je ook naar live muziek maar ben je geen Splendorlid? Word lid en reserveer meteen een kaartje voor 1 juni! Lees hier meer over lid worden, je bent van harte welkom!

**Impressie online Estafette op 20 mei **
Op 20 mei, de oorspronkelijke datum van de Estafette die niet door kon gaan, is er ook gemusiceerd in Splendor door Splendormusici. Bovendien ontvingen we die dag een de Innovation Award 2020 van Classical:NEXT! Kijk hier naar de impressie van de Estafette op 20 mei:

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!