LOADING
Za. 30 oktober 2021 – 17:00
Tatiana Rosa presenteert:
30/10

No-one show (17:00)

Immersive VR Music Theatre Experience

Voor dit concert is een Coronatoegangsbewijs nodig. Klik hier voor meer informatie.

Jerzy Bielski i.s.m. Tatiana Rosa & Thomas Brand

In het tijdperk waarin internetbots en algoritmen onze zoekmachines beheren, toegang tot informatie controleren en ons wereldbeeld beïnvloeden, is de vraag of een artiest nog wel een essentieel onderdeel van een voorstelling is? Of kan technologie mensen al overtreffen in deze rol?

No-One Show neemt je mee op virtuele, audiovisuele reis door een wereld gedomineerd door codes en algoritmen, om de essentie van het menszijn te ontdekken. Laat je onderdompelen in semi-virtuele parallelle realiteiten en word getuige van een spannende competitie tussen de mens en kunstmatige intelligentie. Sluit je aan bij Jerzy en zijn medewerkers: hi-tech geluidsontwerper Tatiana Rosa en eigenwijze video / lichtkunstenaar Thomas Brand, in een zoektocht om de menselijke ziel te redden.

No-One Show is een combinatie tussen een 360° -film en een interactieve live performance; een meeslepende ervaring die je meegemaakt moet hebben!

Meer over No-One Show en de Futurists Foundation via www.futurists.nl of volg ons op social media @futurists.foundation.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!