LOADING
Wo. 19 oktober 2022 – 20:00
Michael Gieler
presenteert LEDENCONCERT:
19/10

Mozart & Beethoven

Een pianoconcerto en een schitterend strijkkwintet

Michael Gieler neemt vijf geweldige musici mee voor een hardcore klassiek programma: Mozart: Strijkkwintet in c kl.t. KV 406 Beethoven: Piano Concerto Nr. 4 in G (kamermuziekversie) De soliste in Beethoven is Vivianne Cheng, een fantastische Amerikaanse pianiste. Zij heeft te veel eer opgestreken om het hier te noemen met concerten over de hele wereld en veel internationale prijzen. Daarnaast is ze professor voor piano aan de befaamde Universiteit Mozarteum in Salzburg. De andere musici zijn een van Michaels collega's van het Concertgebouworkest en ook een nieuwe lichting jonge musici van de Orkestacademie van het Concertgebouworkest. Een onvergetelijke kamermuziekavond!

Vivianne Cheng, piano
Sanne Hunfeld en Nadia Ettinger, viool
Michael Gieler en Noemí Fúnez, altviool
Marie Velin, cello

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan kun je hieronder gewoon een kaartje kopen en ben je natuurlijk ook meer dan welkom!

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!