LOADING
Wo. 5 april 2023 – 20:00
Stichting Eigen Muziekinstrument presenteert:
05/04

SEM Get Together

Een try-out podium waar SEM musici zich presenteren aan het publiek en aan elkaar

Stichting Eigen Muziekinstrument (SEM) zet al ruim 20 jaar zich belangeloos in om zoveel mogelijk getalenteerde muziekvakstudenten en musici te ondersteunen bij de aanschaf van een eigen muziekinstrument.

Musici die de afgelopen jaren een bijdrage hebben ontvangen zijn georganiseerd in de SEM Community, die activiteiten voor en met musici organiseert. Op 5 april organiseert de SEM Community de allereerste interactieve SEM Get Together: een try-out podium waar SEM musici zich presenteren aan het publiek en aan elkaar, en waar twee ‘masters’ hen feedback en coaching geven op hun spel.

Drie solisten en/of kamermuziekensembles krijgen een platform aangeboden om een programma te spelen voor mede-musici en publiek, in de vorm van een try-out/masterclass. Zij worden gecoacht door een ervaren SEM musicus en ontvangen feedback vanuit de mede-musici én van het publiek.

We zien u graag als publiek bij deze SEM Get Together. Details over de specifieke invulling van het programma verschijnen medio maart en worden in aanloop naar het event gedeeld via de Social Media kanalen van SEM. Aanstormend talent gegarandeerd!

door/met:
SEM Musici

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!