LOADING
Wo. 10 mei 2023 – 20:00
Santiago Cimadevilla
presenteert:
10/05

Juan Pablo Navarro Trio

Jazz Tango met internationale grootmeesters

Een unieke kans om deze internationale sterren live te horen! Moderne tango met invloeden van jazz en hedendaagse muziek, van een van de meest veelgeprezen componisten in Buenos Aires.

Met sterke wortels in de tangomuziek en duidelijke invloeden van jazz en hedendaagse muziek, biedt het trio Juan Pablo Navarro een muzikale ervaring die traditie en avant-garde combineert.

Onder de titel "Visiones Pandémicas" presenteert het trio een reeks composities die zijn ontstaan in de beslotenheid en onzekerheid van de afgelopen tijd. Elk stuk is een reflectie op de wereld om ons heen: sommige zijn vluchtige gedachten, andere verkennen nachtelijke aarzelingen.

Tijdens het concert kunt u ook genieten van de krachtige en vernieuwende versies die het trio heeft gemaakt van verschillende werken van de meester Astor Piazzolla. Er zal ook een rondleiding zijn van enkele nummers van de twee albums die ze hebben uitgebracht: "Tangos de la Posverdad" (2018) en "Los dopados" (2019), beide genomineerd voor de Gardel Awards.

Het trio bestaat uit gerennomeerde muzikanten uit de internationale scene: Juanjo Mosalini op bandoneón, Xavier Gainche op piano en Juan Pablo Navarro op contrabas en compositie, evenals speciale gasten Camilo Cordoba op gitaar, Stephen Meyer op viool en Santiago Cimadevilla op bandoneón.

Juan Pablo Navarro Trio:
Juanjo Mosalini: bandoneón
Xavier Gainche: piano
Juan Pablo Navarro: contrabas en composities
+ speciale gasten:
Camilo Cordoba: gitaar
Stephen Meyer: viool
Santiago Cimadevilla: bandoneón

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!