LOADING
Sun. 14 February 2021 – 18:30
Jörgen van Rijen
presents:
14/02

Dinner & Balkan met Jörgen van Rijen

Wegens groot succes herhaalt Jörgen zijn beproefd dinerconcertrecept:

Wil je weer eens uit? Een concert? Lekker eten? Een bijzondere Valentijnsavond? Of een avond samen met vrienden? Dat kan nu! Een speciale Balkanavond in Splendor Amsterdam en jij kunt daar bij zijn, in Zoom.

Het diner krijg je thuis bezorgd en tijdens de livestream laat chef Simon de Winter zien hoe je de voorbereide gerechten afmaakt. Jörgen van Rijen (trombone) en zijn collega uit het Concertgebouworkest Miroslav Petkov (trompet) spelen samen met jazzpianist Dimitar Bodurov mooie Balkanmuziek tijdens het nuttigen van de gerechten. Het publiek wordt op een groot scherm geprojecteerd, dus je bent er echt bij!

De dinerbox met een vijfgangenmenu door Simon de Winter van Xiom Events wordt in groter Amsterdam op de dag zelf tussen 12 en 16 thuis afgeleverd (of af te halen bij afhaalpunt in Abcoude).

Jörgen van Rijen trombone
Miro Petkov trompet
Dimitar Bodurov piano
Simon de Winter chef kok

De digitale Splendor bar opent om 18 uur. Als je wilt kun je vooraf en na afloop samen met je vrienden borrelen in een aparte break out room.

Bestellen en meer info via www.thuispop.nl/kitchen
Het 5-gangen diner kost € 49,50 per persoon (excl. € 5 bezorgkosten groot Amsterdam).
Voor dit concert is er een menu met vlees samengesteld (zie hier) en een menu zonder vlees (klik hier). Voor andere dieetwensen kan je contact opnemen met info@xiomevents.nl.
Fornuis en oven nodig, magnetron handig, maar kan ook zonder.

Woon je te ver weg, of wil je niet mee eten (of zelf lekker koken), maar wel van het concert genieten? Speciaal voor Spendorleden is er een link om gratis naar de live stream te kijken, deze wordt daags voor het concert toegestuurd als je even aan meldt via leden@splendoramsterdam.com o.v.v. 'Balkan zonder diner'.



Become a member too:

Over 100 concerts a year for € 9.99 a month.

And are you under 30? Then you only pay € 4.99.

Support Splendor!