LOADING

Splendor zoekt mensen en bedrijven die mee willen doen. Mensen die energie krijgen van de samenwerking met Splendor, zich willen associëren met de goodwill en die de hoge kwaliteit en het muzikaal ondernemerschap van Splendor toejuichen.

Splendor is een culturele ANBI

Sinds 1 januari 2013 heeft Splendor de status van Culturele ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt onder meer in dat een gift aan Splendor een fors belastingvoordeel kan opleveren. Meer informatie over de ANBI-regeling vindt u op de site van de Belastingdienst.

Donaties en sponsoring

Naast de bijdragen van Splendor-leden is aanvullende financiering nodig om zorgeloos voort te kunnen. Splendor is geholpen met iedere euro die geschonken wordt en omdat Splendor de ANBI-status heeft zijn donaties fiscaal erg aantrekkelijk.

Voor grotere bijdragen hebben we een aantal passende tegenprestaties bedacht. We geven de schenker graag iets terug in natura, iets waar wij erg goed in zijn: muziek! In ons prachtige gebouw of op locatie in uw bedrijf of huiskamer.

Bent u geïnteresseerd om Splendor nog steviger op de kaart te zetten én op de kaart te houden? Neem contact met ons op via anbi@splendoramsterdam.com.

Wil je direct een donatie doen?

Dat kan heel eenvoudig met één druk op de knop: 

Doneer nu

Je kunt ook een bedrag over te maken op bankrekening NL67 TRIO 0254 8017 30 t.n.v. Stichting Splendor. De gift is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting omdat Splendor de status van Culturele Anbi heeft onder RSIN 822242448.

Obligaties

Ten tijde van de oprichting heeft Splendor met de uitgifte van 250 obligaties de verbouwing én inrichting van het pand gefinancierd. Allereerst kochten de musici zélf een obligatie, waarna door de steun van ruim 120 personen en bedrijven het resterende bedrag bijeen gebracht is. Alle obligaties zijn inmiddels uitgegeven.

Rente in muziek 

Obligatiehouders krijgen hun rente in muziek uitgekeerd: voor één obligatie van € 1000 krijg je een huiskamerconcert van één Splendor-musicus, twee stuks is goed voor een duo, met vier obligaties krijg je een strijkkwartet en voor 45 obligaties een Beethoven Symfonie! 

Obligatie omzetten naar een gift 

Een aantal obligatiehouders heeft inmiddels zijn obligatie omgezet naar een ANBI-aftrekbare gift. In veel gevallen schonk men ook het belastingvoordeel aan Splendor: de netto kosten blijven voor de gever gelijk terwijl Splendor een veel ruimer bedrag ontvangt voor de benodigde herinvesteringen in de toekomst. Overweegt u ook uw obligatie te schenken? We horen het graag via anbi@splendoramsterdam.com.