LOADING
Do. 21 december 2023 – 20:15
Bart de Vrees
presenteert LEDENCONCERT:
21/12

Fieldrecordings from the digital wastelands

Een associatieve geluidsreis naar de afvalbergen van het wereldwijde web

Vanavond presenteer ik mijn nieuwste werk voor elektronica ‘Fieldrecordings from the digital wastelands’ op de intieme zolder van Splendor, mijn favoriete plek in Splendor. 'Fieldrecordings from the digital wastelands’ is een fictieve en associatieve reis door de afvalbergen en puinhopen door ons allen achtergelaten op het wereldwijde web. Naast dit werk speel ik een elektronische solo live-set met synths, taperecorders, contactmicrofoons en drummachines. Waar en hoe deze reis begint en gaat eindigen weten we pas als we allemaal weer beneden aan de bar staan…

Bart de Vrees - elektronica

Bart op youtube

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan ben je natuurlijk meer dan welkom! Hieronder kan je een kaartje kopen.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!