LOADING
Di. 13 februari 2024 – 21:00
Michael Gieler
presenteert LEDENCONCERT:
13/02

Beethoven & Biswane

Open repetitie

Michael Gieler repeteert met zijn collega-musici Beethoven en Schubert, maar ook een nieuw stuk van Andro Biswane. Het is gebaseerd op West-Afrikaanse ritmes. De componist speelt zelf ook mee.

Splendormusicus Michael Gieler vindt het heerlijk om kwartet te spelen. Hij vindt het ook heerlijk om nieuwe stukken te spelen. Soms kan hij dit combineren. Vanavond repeteert hij in de Grote Zaal voor een schoolconcert in het Muziekgebouw. Op het programma staan 18/4 van Beethoven, maar ook een nieuw stuk van multi-instrumentalist Andro Biswane voor strijkkwartet en hemzelf. Geïnteresseerd in het work-in-progress? Kom luisteren!

Floor LeCoultre & Tobias Straub, viool
Michael Gieler, altviool
Florianne Remme, cello
Andro Biswane, vanalles

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan ben je natuurlijk meer dan welkom! Hieronder kan je een kaartje kopen.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!