LOADING

Splendoriaan worden

Vanaf de opening in 2013 weten bezoekers Splendor te vinden. Het is dé plek in de internationale muziekwereld waar musici, publiek en locatie een unieke symbiose zijn aangegaan. Bezoekers komen naar Splendor vanwege de energie, de inspiratie, het directe contact tussen musici en publiek, de unieke vorm van cultureel ondernemen, de positieve publiciteit maar vooral voor de muziek op topniveau in het prachtige intieme gebouw.

De musici kunnen de vele faciliteiten 24/7 gebruiken en het gebouw wordt onderhouden met de bijdragen van meer dan 1000 publieksleden. Door deze bijzondere band voelen zowel publiek als musici zich bij Splendor met elkaar verbonden. Splendor heeft inmiddels wereldwijd interesse gewekt. Van Vancouver tot Sydney, en van Rotterdam tot Stockholm is er meer dan serieuze belangstelling voor onze unieke aanpak. 

Splendor is onafhankelijk van subsidiestromen en de bijbehorende onzekerheden. De dagelijkse lasten, zoals de huur aan de gemeente Amsterdam, worden gedragen door de lidmaatschappen van de publieksleden, die € 120 per jaar betalen en daarvoor Splendors concerten kunnen bezoeken.

Om Splendor ook in de toekomst onafhankelijk te laten blijven en om meer mogelijkheden te creëren is de Stichting Splendorianen opgericht. Splendorianen zijn lid van Splendor, liefhebber van muziek en avontuur die het belangrijk én leuk vinden om de onafhankelijke pioniers van Splendor te ondersteunen in hun dromen en ambities.

Splendoriaan word je voor € 1.000,- per jaar, voor een periode van 5 jaar. Stichting Splendorianen is een Culturele ANBI (RSIN 861208183), wat betekent dat jij Splendor steunt en de fiscus daar een deel van meebetaalt.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of wil je Splendoriaan worden?
Een berichtje naar splendorianen@splendoramsterdam.com is voldoende.
We verwelkomen je van harte!

Stichting Splendorianen
RSIN 861208183
Nieuwe Uilenburgerstraat 116, 1011 LX Amsterdam
splendorianen@splendoramsterdam.com

De Stichting Splendorianen heeft ten doel het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van de activiteiten van de Stichting Splendor, in het bijzonder het in organisatorische, promotionele en financiële zin mogelijk maken van projecten op muziekgebied.

Stichtingsbestuur:
Jan Wolfs, voorzitter
Frank Schreve, penningmeester
Ernest Loot

Leden van het bestuur krijgen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. 

Het jaarverslag over 2021 vindt u hier: 

Splendorianen 2021