LOADING
Ma. 11 maart 2024 – 20:00
Michael Moore
presenteert:
11/03

Co-session #6

A blending of dance and music, uniting artists of diverse generations

"Co-Session #6" is een meeslepende voorstelling die dans en muziek combineert, en kunstenaars van diverse generaties samenbrengt in de intieme avant-garde improvisatiescene van Amsterdam.

"Co-Session #6" wordt georganiseerd door het Improvisatie Lab Platform Collectief Imprography en de meesterimprovisator, saxofonist Michael Moore. Deze voorstelling belichaamt de kunst van naadloze integratie, en breidt het rhizomatische samenspel en contrapunt tussen beweging en geluid uit.

We nodigen speciaal Julyen Hamilton uit, een meester in improvisatiedans, om nogmaals met ons mee te gaan op deze unieke artistieke reis. In het hart van deze sessie ligt onze toewijding aan het bevorderen van voortdurende dialoog en connectiviteit, en het nieuw leven inblazen van de rijke traditie van improvisatiekunst in Amsterdam. We streven ernaar de geest van creativiteit en samenwerking opnieuw aan te wakkeren, en presenteren een unieke ervaring die de conventionele grenzen van prestaties overschrijdt.

We nodigen het publiek uit om zich onder te dompelen in een reis door evoluerende landschappen van toon en wijze, deel te nemen aan een live, gemeenschappelijke zintuiglijke verkenning. Deze inspanning viert het transformatieve proces van 'worden', het onbekende navigerend met eenvoud, moed en helderheid. Liefhebbers van dans en muziek worden hartelijk uitgenodigd voor deze uitzonderlijke mix van artistiek vermogen en improvisatie.

“Co-Session #6” biedt meer dan alleen een improvisatievoorstelling; het is een meeslepende deelervaring ontworpen om de horizon van artistieke expressie uit te dagen en te verbreden, diverse generaties kunstenaars samenbrengend in een intieme avant-garde improvisatieomgeving in Amsterdam.

dans: Julyen Hamilton, Eleni Pantazatou, Christian Gurermatchi, Edward Lloyd en Miri Lee
muziek: Mary Oliver - viool, altviool, Liam Elion - trombone/bas, Michael Moore - klarinet/alt sax

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!