LOADING
Vr. 19 juli 2024 – 20:00 Koop tickets
Akim Moiseenkov
presenteert LEDENCONCERT:
19/07

Akim's lied

Dit keer geen Avant-Garde of Orgelmuziek

Akim schrijft en speelt vaak mee met de lach. Nu niet.

Naast orgelspelende pompen en bewegingssensoren maakt Akim ook 'gewoon' liedjes. Dit doet hij soms voor zichzelf, soms voor een groter geheel, bijvoorbeeld voor de dorpsopera Cafe de Verlossing (2024). Gewoon liedjes? Nou ja, wat is gewoon. Een stem, vleugel, een paar effecten, misschien hier en daar een plankje dat vreemd geluid maakt, vocoder. Maar: we houden het klein. Teksten in het Nederlands en Engels.

https://www.volkskrant.nl/theater/jonge-makers-amateurspelers-gekte-en-weemoed-het-hoort-allemaal-thuis-op-karavaan-festival-in-alkmaar~bf1002d9/

Akim Moiseenkov - zang, vleugel, elektronica

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan ben je natuurlijk meer dan welkom! Hieronder kan je een kaartje kopen.

Tickets

Leden Gratis
Ticket €16.50
CJP/Stadspas (groene stip)/Studenten €9.50
Leden Gratis
Introducé 2024 Gratis
Bestel Bestel ledenticket

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9,99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4,99.

Steun Splendor!