LOADING
Zo. 15 september 2019 – 15:00 Tickets
15/09

DiaBeatit in Splendor - MIDDAG

Benefietconcert voor het Diabetes Fonds

Prikken, meten, spuiten, eten. Iedere dag weer. Nooit meer zomaar iets eten of drinken, of zonder nadenken de deur uit. De impact van diabetes op het dagelijks leven is groot. Net zoals de kans op ernstige complicaties. En de ziekte komt veel voor: Nederland telt 1,2 miljoen diabetes-patiënten. Tien procent van deze patiënten lijdt aan de ongeneeslijke type 1-variant. Ook enkele Splendor-musici behoren tot deze groep.

Elke behandeling van diabetes komt voort uit eerder onderzoek. Het Diabetes Fonds maakt nieuw, belangrijk onderzoek mogelijk. Want er zijn nog betere behandelingen nodig, en uiteindelijk: genezing. Splendor wil helpen, help jij ook mee? Kom dan ook op 15 september bij de leukste benefietdag DiaBeatit in Splendor! Een dag met interviews, lezingen, eten en vooral: heel erg veel muziek. Een dag voor en door patiënten met diabetes en iedereen die mee wil helpen om deze ziekte te verslaan. Kom kijken, luisteren en proeven in Splendor, en steun zo het Diabetes Fonds!

Middagprogramma (15:00-18:00) in Splendor - Kinderprogramma, muziek en de Grote Diabetes Talkshow.
Avondprogramma (18:00-23:00) in de Uilenburgersjoel - Bring your own food, gezamenlijk dineren en een spetterend concert om 20:00! Breng je favoriete eigen (diabetesproof) eten mee, voor jezelf en om met elkaar te delen!

**De Grote Diabetes Talkshow **
en veel artiesten waaronder: Guy Salomon Group, Floris Kappeyne, Splendor Houseband en Odeon Kwartet

Voor dit benefietconcert zijn geen kortingen/gratis ledenstoelen: De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar het Diabetes Fonds.

Tickets

Deurticket € 10.00
Voorverkoop € 10.00
CJP/Stadspas € 10.00
Leden € 10.00
Tickets