LOADING
Za. 19 oktober 2019 – 20:30
Iris Oltheten
presenteert:
19/10

Café des Chansons feat. Charlotte Haesen

'Perles de pluie' - CD Presentatie

Café des Chansons bezorgt bij jong en oud kippenvel. De unieke combinatie van de jazz zangeres Charlotte Haesen en het klassiek Strijkkwartet Tobalita brengt schitterend Frans repertoire, vol klassiekers van Barbara Gainsbourg, Brel en Piaf in eigenzinnige interpretaties, maar ook eigen werk van Charlotte Haesen passeert de revue.

Een enorme hausse aan enthousiaste reacties kwam na het optreden bij een tv-uitzending Podium Witteman waar bleek dat Café des Chansons niet langer een publiek geheim mag blijven. Het NRC werd overrompeld door de ‘prachtig intieme en authentieke performance’ op festival Wonderfeel. En dan hebben we het nog niet eens over Het Parool dat hun laatste twee CD's met vijf sterren bekroonde en de Volkskrant die Charlotte met het titel 'rasverteller' bekroont.

Het titel van hun vers-geperste plaat 'Perles de Pluie' (Challenge Classics) is geplukt van het bekende chansons 'Ne me quitte pas' van Jacques Brel. Deze zullen ze op 19 october voor het eerst in Splendor spelen hand in hand met hun nieuwe programma.

Charlotte Haesen - zang
Giles Francis - viool
Evelien Jaspers - viool
Odile Torenbeek - altviool
Anjali Tanna - cello