LOADING
Zo. 16 augustus 2020 – 15:00 RESERVEER JE LEDENTICKET 
Maarten Ornstein presenteert:
16/08

Jazz op zondag met DASH!

Maarten Ornstein, Alex Oele, Eric Hoeke

DASH!, het allerleukste jazz trio dat je maar kunt bedenken speelt eindelijk weer eens in Splendor. Altijd spelend met ongebreidelde fantasie, plezier en passie bracht de groep inmiddels al 6 prachtige CD's uit.

Dit schreef de pers over het meest recente album Rewired: 'Eric Hoeke tikt op een klein drumstel mooie countermelodieën bij elkaar, Alex Oele speelt geraffineerd bas en met het gebruik van elektrische klanken van sax en klarinet geeft Ornstein de muziek een aparte kleur. Het is wachten op een nieuwe zomer, een zoele avond, op de loungebank, schuifdeur open, Get Rewired!' (Jazzism)

'Het trio draait om saxofonist Maarten Ornstein, die saxofoons en klarinetten speelt (let vooral op de basvarianten!), maar drummer Eric Hoeke en bassist Alex Oele zijn al net zo fantastisch, en samen vormen ze een supertrio dat ongekend is. Driekwart van de composities is van Ornstein, de rest is door de band gecomponeerd, en als luisteraar zit je eigenlijk continu op het puntje van je stoel, want de muziek is tegelijkertijd heel relaxed en uiterst spannend.' (Moors Magazine)

Foto: Rene Nuijens

Tickets

Leden (gratis ticket) € 0.00
RESERVEER JE LEDENTICKET