LOADING
Di. 28 februari 2023 – 20:30
Hessel Moeselaar
presenteert LEDENCONCERT:
28/02

Hessel Moeselaar & Wytze Minne de Swart

Hessel en Wytze gaan op zoek naar nieuwe klanken

Iedere hoek van de zaal wordt deze avond gevuld met de geluiden van de altviool van Hessel, de saxofoon van Wytze, begeleid door een elektronische klankwereld. Gedurende de maand februari hebben Hessel en Wytze in verschillende sessies geëxperimenteerd, gecreëerd en elkaar geïnspireerd. Het resultaat van deze eerste samenwerking is een serie nieuwe werken. In een concert met solo en duo werken komen hun eigen klanken tot wasdom, met behulp van electro-akoestische soundscapes, beat-based songs en experimentele vrije improvisatie. Laat je tijdens deze avond meeslepen dwars door deze veelzijdige geluidswereld.

Hessel Moeselaar - Altviool, Elektronica
Wytze Minne de Swart - Saxofoon, Elektronica

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan kun je hieronder gewoon een kaartje kopen en ben je natuurlijk ook meer dan welkom!

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!


Wist je dat Spendor dit jaar 10 jaar bestaat?

Kom ook!