LOADING
Wo. 22 februari 2023 – 20:00
Antonii Baryshevskyi presenteert:
22/02

warнякання (or Warnyakannya)

Muzikale documentaire en therapeutisch project uit Oekraïne

Een muzikale documentaire en therapeutisch project van Anton Slepakov (poëzie) en Andrii Sokolov (elektronische muziek). Het project wordt in real time gecreëerd en is een soort reflectie en artistiek antwoord op de grootschalige invasie van Oekraïne door de Russische bezettingstroepen. Sinds het begin van de grootschalige invasie hebben de muzikanten meer dan 50 concerten gegeven in steden in heel Oekraïne en Europa.

Het project is een liefdadigheidsproject - de inkomsten uit de verkoop van nummers en donaties tijdens de concerten worden naar de behoeften van vrijwilligers en soldaten gestuurd die Oekraïne verdedigen.

Anton Slepakov is een Oekraïense muzikant die sinds 1997 bekend is door de bands «Me and My Friend My Truck», het «NeGruzovyky»-project en de «VGNVZH» (voorheen «Vagonovozhaty»), die een van de belangrijkste vertegenwoordigers van het alternatief zijn geworden. scène in Oekraïne. Sinds een paar jaar schrijft en speelt hij zijn muziek uitsluitend in het Oekraïens.

Andriy Sokolov is een Oekraïense elektronische muzikant met het pseudoniem walakos, geluidstechnicus van de band VGNVZH en ontwerper.

warнякання:
Anton Slepakov (poetry) and Andrii Sokolov (electronic music)

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!