LOADING
Vr. 2 juni 2023 – 20:00
Francien Schatborn
presenteert LEDENCONCERT:
02/06

Francien's Viola class

Altvioolstudenten van Francien Schatborn stappen het podium op

Vandaag gaat de vloer naar de studenten van Splendormuzikant en altvioliste Francien Schatborn, die zich vlak voor hun jaarlijkse (of eind-)examens bevinden aan het Conservatorium van Amsterdam. Een avond vol meesterwerken uit het altvioolrepertoire door de (pre-)jongste generatie. Werken van onder meer: Vieuxtemps, Bridge, Bach, Turina, Bartòk en Brahms.

Martijn Willers piano
altvioolstudenten van Francien Schatborn (Conservatorium van Amsterdam):
Marinha Campos
Elin Haver
Francisca Galante
Anuschka Pedano
Ana Castro
Ruth Bosboom
Elisa Misas Santin
Simon Rosier
Lilian Haug

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven van structurele subsidies, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan kun je hieronder gewoon een kaartje kopen en ben je alsnog meer dan welkom in het clubhuis.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!


Wist je dat Spendor dit jaar 10 jaar bestaat?

Kom ook!