LOADING

Bezoekersinformatie

Nieuwe Uilenburgerstraat 116 
1011 LX Amsterdam 
Tel. 020 – 845 33 45 (bereikbaar op concertdagen vanaf 17:00 uur) 
info@splendoramsterdam.com

Openingstijden 

De voordeur en ticket-kassa van Splendor gaat 45 minuten vóór aanvang van een concert open. De aanvangstijden van de concerten variëren van dag tot dag, controleer altijd de aanvangstijd in de agenda.

Tickets & ledenvoordeel

Tickets kunnen online worden gekocht of aan de deur vanaf 45 minuten voor aanvang van het concert. Betalen is alleen mogelijk met pinpas of credit-card, niet met contant geld. Telefonisch reserveren is helaas niet mogelijk. Splendorleden krijgen gratis toegang tot de 50 ledenconcerten en korting op andere evenementen.

Toegankelijkheid 

Splendor is rolstoeltoegankelijk dankzij een miva-lift en miva-toilet. Meld je bij de reguliere ingang, dan zal de medewerker je de miva-ingang wijzen en de deur openen.

Bereikbaarheid

Splendor ligt in hartje Amsterdam, achter het Waterlooplein, een kwartier lopen vanaf het Centraal Station. Splendor op Google maps. Ook met Openbaar Vervoer of met de auto is Splendor goed te bereiken:

Openbaar Vervoer
We zijn goed te bereiken met het OV. Splendor ligt precies tussen metrohalte Waterlooplein en Nieuwmarkt in, daar stoppen Metro 51, 53 en 54. Ook op vijf minuten wandelafstand: Tram 14 stopt op het Waterlooplein en bus 22 en 48 stoppen op de Prins Hendrikkade (halte bij Nemo). 

Parkeren
In de buurt van Splendor is het soms moeilijk een parkeerplaats te vinden, bovendien geldt er een fors uurtarief van € 7,50. Vlakbij Splendor, op vijf minuten lopen, is ook de parkeergarage Q-Park Waterlooplein, met een vergelijkbaar tarief. Je kan hier een parkeerplaats reserveren. 

Zaalverhuur

Lees hier meer over de mogelijkheden.